footerFoto

widgetkit inzetje BDG

Kennismaken

Kennismaken met Obs 't Schrijverke

Wanneer u een school zoekt voor uw kind en u met onze school wilt kennismaken, kunt u telefonisch (0181-313506) of via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.contact met ons opnemen om een kennismakingsgesprek af te spreken. In dat gesprek vertellen wij over onze school en beantwoorden wij uw vragen. Ook lopen we samen een rondje door de school.

Open dagen

Daarnaast kunt u onze school bezoeken op één van de twee jaarlijkse 'Open Dagen'. Dit schooljaar (2018-2019) is er nog een Open Dag op , datum volgt z.s.m., van 9 uur tot 12 uur.

Algemene informatie

Algemene informatie over onze school vindt u in de schoolgids, het infoboekje groep 1-2 en de schoolkalender.

Inloopochtenden

Voor ouders die al kinderen bij ons op school hebben en graag eens in de klas meekijken, organiseren wij 5 keer per jaar een inloopochtend. Deze data staan in de schoolkalender.